Meguiar's är ett av marknadens mest väletablerade varumärken när det kommer till bilvård. Sedan 1901 har man tillverkat kvalitets bilvårdsprodukter med utgångsläget att leverera extraordinära resultat med så enkelt förfarande som möjligt.

För det Svenska klimatet behövs produkter anpassade för att lösa den typ av smuts och föroreningar som fastnar på din bil.
One Solution är en produktserie som är skapad i Sverige för den nordiska miljön och klimatet där effekt och miljömedvetenhet går hand i hand. Denna breda produktserie riktar sig främst till bilvårdsindustrin.

Rupes är ett företag som sedan 50-talet skapat poler och slipmaskiner. Dessa är idag de mest erkända maskinerna när man pratar om polering av bilar och båtar då deras utformning och inovation med gedigna kvalitetsmaskiner levererar otroliga resultat tack vare sin oscillerande rörelse med otroliga slaglängder.

3M Är marknadens största leverantör när det kommer slipmaterial, både för maskin eller för handslipning. Torrslipning eller våtslipning. Vi har valt ut ett sortiment av de produkter som vi vet behövs till alla typer av arbete för lack/gelcoat korrigering.

Rain-X är det mest erkända och välkända fabrikatet när det kommer till vattenavvisande behandling av glasytor.